ALEGERI PRIMAR
+4
CobraKid
camarad
HEADWORX
dia
8 participanți
RK :: Principat de Valahia :: Principat de Valahia :: Snagov
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
ALEGERI PRIMAR
BUNA ZIUA!!!
M-am intors acasa dupa o lunga calatorie in Bulgaria si Turcia.Aceasta calatorie,m-a ajutat f mult pt ca acum stiu ce nu am stiut atunci cand am fost primar prima data.
Acum vad ca acest oras are potential,ca Valahia are potential,iar cu un primar activ si dedicat orasului lucrurile se pot pune in miscare.
Dupa cum unii stiu ,am fost primarul acestui oras timp de trei mandate.Am preluat orasul atunci cand el nu producea nimic si multi dintre voi au supravietuit si avansat datorita mie si implicarii mele in viata acestui oras.Acum orasul are iar, nevoie de un primar activ care sa se implice,dar mai are nevoie si de voi sa fiti activi,cel putin unu din fiecare meserie.Eu sunt acel primar activ.Ma veti gasi zilnic in taverna primariei,incepand de la ora 15,30.
Acum avem si un forum liber https://forumrk.aforumfree.com
unde voi posta acest anunt si unde va astept sa va spuneti parerea.Este un forum unde puteti vorbi liber fara frica de ban,atata timp cat vorbiti civilizat ,in limita bunului simt ,fara injuraturi.
in incheiere as vrea sa multumesc celor care au votat lista AD--ALIANTA DREPTATII--lista pe care candidez si eu,iar daca vom avea majoritatea ,vom face export,iar pe forumul nou creeat vom pune toate discutile din consiliu pe care le vom avea.
AD=EXPORT=LIBERALIZAREA PIETELOR=CIRCULATIA MARFURILOR=SALARII MAI MARI
votati AD si toate astea devin realitate.
M-am intors acasa dupa o lunga calatorie in Bulgaria si Turcia.Aceasta calatorie,m-a ajutat f mult pt ca acum stiu ce nu am stiut atunci cand am fost primar prima data.
Acum vad ca acest oras are potential,ca Valahia are potential,iar cu un primar activ si dedicat orasului lucrurile se pot pune in miscare.
Dupa cum unii stiu ,am fost primarul acestui oras timp de trei mandate.Am preluat orasul atunci cand el nu producea nimic si multi dintre voi au supravietuit si avansat datorita mie si implicarii mele in viata acestui oras.Acum orasul are iar, nevoie de un primar activ care sa se implice,dar mai are nevoie si de voi sa fiti activi,cel putin unu din fiecare meserie.Eu sunt acel primar activ.Ma veti gasi zilnic in taverna primariei,incepand de la ora 15,30.
Acum avem si un forum liber https://forumrk.aforumfree.com
unde voi posta acest anunt si unde va astept sa va spuneti parerea.Este un forum unde puteti vorbi liber fara frica de ban,atata timp cat vorbiti civilizat ,in limita bunului simt ,fara injuraturi.
in incheiere as vrea sa multumesc celor care au votat lista AD--ALIANTA DREPTATII--lista pe care candidez si eu,iar daca vom avea majoritatea ,vom face export,iar pe forumul nou creeat vom pune toate discutile din consiliu pe care le vom avea.
AD=EXPORT=LIBERALIZAREA PIETELOR=CIRCULATIA MARFURILOR=SALARII MAI MARI
votati AD si toate astea devin realitate.
dia- Banat pe regatele
Data de înscriere : 05/11/2008
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
legat de export
eu unul cunosc care era situatia in timpul mandatelor tale, si nu pot zice ca nu ai facut tot posibilul pt ca orasul sa fie mereu aprovizionat cu produse. Singurul lucru cu care eu nu sunt de acord e afirmatia turmatoare: "iar daca vom avea majoritatea ,vom face export". Nu vreau sa cred ca actualii oameni aflati la putere nu incearca sa trimita la export surplusul de produse aflate pe piata in tara. Motivul pt care ei nu reusesc acest lucru e ca piata din alte tari se afla in aceeasi situatia cu a noastra...nu mi se pare corect din partea voastra sa promiteti un lucru, cunoscand faptul ca sunteti constienti ca e foarte putin probabil ca situatia actuala sa se imbunatateasca. Dar, tie ca primar, Dia, chiar nu pot sa-ti reprosez nimic. Ai facut o treaba foarte buna in fiecare mandat al tau.
andrei- Vizitator
Re: ALEGERI PRIMAR
ei da ,cu toate ca vi se pare ciudat acesti oameni de la puterea actuala nu iau exportul ca pe o posibilitate..piata altor tari nu e deloc ca a noastra si se poate exporta f bn ..eu am venit de acolo deci vorbesc in cunostiinta de cauza nu din amintiri sau din ce imi spun altii...iar daca spun ca acest lucru il vom face daca avem majoritatea fiti siguri ca il vom face ..in ce mesaj electoral am zis ceva si nu am facut ce am zis?
dia- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
vorbesti de majoritate la primarie sau la consiliu? oricum ar fi in niciunul din cazuri, la primarie nu luam in calcul exportul ca nu-i intra primarului in atributiuni, iar la consiliu iarasi e greu de crezut la concurenta care exista sa aiba AD-ul majoritate. Asa ca va exista o scuza pentru nerealizarile promise.
HEADWORX- Consilier
Localizare : Tamplar de Targsor
Foaie de personaj
Zona Rp:
(60/100)
se pot face si aliante
asta ca idee.
cat ne sta in putere vom opri accesul in consiliu a banditilor si a grupurilor de interese.iti spun cu certitudine ca aceste grupuri exista.
pitestiul si snagovul au fost furate pe fatza de omoarapisica,fiindca tranzactia noastra cinstita incurca planurile de favorizare a acestor grupuri.
asta ca idee.
cat ne sta in putere vom opri accesul in consiliu a banditilor si a grupurilor de interese.iti spun cu certitudine ca aceste grupuri exista.
pitestiul si snagovul au fost furate pe fatza de omoarapisica,fiindca tranzactia noastra cinstita incurca planurile de favorizare a acestor grupuri.
camarad- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(0/0)
HEADWORX a scris:vorbesti de majoritate la primarie sau la consiliu? oricum ar fi in niciunul din cazuri, la primarie nu luam in calcul exportul ca nu-i intra primarului in atributiuni, iar la consiliu iarasi e greu de crezut la concurenta care exista sa aiba AD-ul majoritate. Asa ca va exista o scuza pentru nerealizarile promise.
important e sa nu aibe VLH majoritate,pt ca restul partidelor au cam aceleasi teluri.doar VLH nu are nici un program decat cel cu cersitul.sa ne fereasca D_ZEU de inca un mandat cu majoritate VLH .ca daca tot ei vor conduce ne vor ruina definitiv ,pt ca de la mandat la mandat e tot mai rau,tot mai jos au dus economia.
dia- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
Dupa prima zi, se preconizeaza un tur doi?
1. Dia : 47.8%
2. Dovuletzu : 39.1%
3. Cryssandra : 8.7%
4. Octav : 4.3%
HEADWORX- Consilier
Foaie de personaj
Zona Rp:
(60/100)
e doar prima zi...lucrurile se pot schimba si poate dovu va castiga....vom vedea...
dia- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
eu mereu am iesit din primul tur,in ciuda faptului ca nu am fost locul 1 mereu in prima zi.si am fost 3 ture primar.
camarad- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(0/0)
HEADWORX a scris:Dupa prima zi, se preconizeaza un tur doi?
unde ai gasit tu procentajul?) ca eu nu il gasesc..
CobraKid- primar in devenire
Data de înscriere : 10/11/2008
Varsta : 30
Localizare : Targsor :-@
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
pe varianta veche a jocului, in asta noua nu e
HEADWORX- Consilier
Foaie de personaj
Zona Rp:
(60/100)
CobraKid a scris:HEADWORX a scris:Dupa prima zi, se preconizeaza un tur doi?
a doua zi
1. Dia : 43.5%
2. Dovuletzu : 37%
3. Octav : 15.2%
4. Cryssandra : 4.3%
HEADWORX- Consilier
Foaie de personaj
Zona Rp:
(60/100)
HEADWORX a scris:CobraKid a scris:HEADWORX a scris:Dupa prima zi, se preconizeaza un tur doi?
a doua zi
1. Dia : 43.5%
2. Dovuletzu : 37%
3. Octav : 15.2%
4. Cryssandra : 4.3%
ziua a 3-a
1. Dia : 46%
2. Dovuletzu : 36%
3. Octav : 14%
4. Cryssandra : 4%
HEADWORX- Consilier
Foaie de personaj
Zona Rp:
(60/100)
Sondage réalisé le 14/11
1. Dia : 49.1%
2. Dovuletzu : 33.3%
3. Octav : 12.3%
4. Cryssandra : 5.3%
1. Dia : 49.1%
2. Dovuletzu : 33.3%
3. Octav : 12.3%
4. Cryssandra : 5.3%
dia- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
primul tur?
sa se rezolve din primul tur oare?
HEADWORX- Consilier
Foaie de personaj
Zona Rp:
(60/100)
Sondage réalisé le 15/11
1. Dia : 50%
2. Dovuletzu : 32.3%
3. Octav : 12.9%
4. Cryssandra : 4.8%
1. Dia : 50%
2. Dovuletzu : 32.3%
3. Octav : 12.9%
4. Cryssandra : 4.8%
dia- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
50 fix? mai aveai nevoie de un vot doar? uite ce inseamna un singur vot!
HEADWORX- Consilier
Foaie de personaj
Zona Rp:
(60/100)
Succes in alegerea lor tuturor cetatenilor Snagovului
Alecsander_Machedon- Cetatean
Data de înscriere : 11/11/2008
Varsta : 39
Localizare : Regatele : Principat Valahia . Orasul Targsor ; Viata Reala : Muntenia
Foaie de personaj
Zona Rp:
(40/100)
a inceput turul 2
Cally- Banat pe regatele
Varsta : 38
Localizare : targusor ...si restul lumii
Foaie de personaj
Zona Rp:
(50/100)
Sondage réalisé le 16/11
1. Dovuletzu : 56.3%
2. Dia : 43.8%
1. Dovuletzu : 56.3%
2. Dia : 43.8%
dia- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
Sondage réalisé le 17/11
1. Dia : 54.8%
2. Dovuletzu : 45.2%
multumesc tuturor celor care m-au votat!
1. Dia : 54.8%
2. Dovuletzu : 45.2%
multumesc tuturor celor care m-au votat!
dia- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
Felicitari!
HEADWORX- Consilier
Foaie de personaj
Zona Rp:
(60/100)
felicitari dia.. e fain cum ai rasturnat situatia )
CobraKid- primar in devenire
Data de înscriere : 10/11/2008
Varsta : 30
Localizare : Targsor :-@
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
ieri am facut o sugestie consiliului si cum am ban si nu pot scrie pe forum la sugestii am scris in biroul primarilor.Asta este cerinta mea:
buna seara!!!
ca si primar al orasului snagov as dori sa am o cat mai mare libertate de actionare.sa explic putin:
-in ultima vreme noi cerem preturi destul de mici pt unele produse si tendinta este de scadere a pretului nu de ridicare.As dori ca fiecare primar sa fie lasat in pace sa isi gestioneze orasul cum crede de cuviinta atata timp cat nu-l aduce la faliment --pe minus---.as dori ca primarul sa poata scuti de taxe, acei cetateni care se conformeaza si vand la pretul cerut de el,daca asta se repeta constant sau la alegerea primarului,pt ca el daca nu va gestiona bn orasul,va fi eradicat,acuzat de tradare ,i se va aplica o amenda mare echivalenta cu eradicarea--ma rog,asta cum veti hotari voi.
cum sa scuteasca de taxe?pai va da banii inapoi celor care sunt fideli exact cum in acest moment da banii inapoi KOKO26 celor care au platit taxe abuzive
in alta ordine de idei as dori ca primarul sa poata decide sa liberalizeze piata in orasul sau salariile,tot ce crede de cuvinta ca aduce mai mult profit orasului.atunci se vede si primarul care se dedica si cel care nu face nimic .si ca o paranteza daca s-ar aplica --,eu cer doar la mn in oras, daca ceilalti nu vor(sa am libertatea asta)--- si daca dau gres va fi bucuria tt-ului ca a scapat de mn si asa se chinuie de mult...(asta a fost o rautate stiu--dar e si ceva adevar aici)
akm astept raspuns !!
buna seara!!!
ca si primar al orasului snagov as dori sa am o cat mai mare libertate de actionare.sa explic putin:
-in ultima vreme noi cerem preturi destul de mici pt unele produse si tendinta este de scadere a pretului nu de ridicare.As dori ca fiecare primar sa fie lasat in pace sa isi gestioneze orasul cum crede de cuviinta atata timp cat nu-l aduce la faliment --pe minus---.as dori ca primarul sa poata scuti de taxe, acei cetateni care se conformeaza si vand la pretul cerut de el,daca asta se repeta constant sau la alegerea primarului,pt ca el daca nu va gestiona bn orasul,va fi eradicat,acuzat de tradare ,i se va aplica o amenda mare echivalenta cu eradicarea--ma rog,asta cum veti hotari voi.
cum sa scuteasca de taxe?pai va da banii inapoi celor care sunt fideli exact cum in acest moment da banii inapoi KOKO26 celor care au platit taxe abuzive
in alta ordine de idei as dori ca primarul sa poata decide sa liberalizeze piata in orasul sau salariile,tot ce crede de cuvinta ca aduce mai mult profit orasului.atunci se vede si primarul care se dedica si cel care nu face nimic .si ca o paranteza daca s-ar aplica --,eu cer doar la mn in oras, daca ceilalti nu vor(sa am libertatea asta)--- si daca dau gres va fi bucuria tt-ului ca a scapat de mn si asa se chinuie de mult...(asta a fost o rautate stiu--dar e si ceva adevar aici)
akm astept raspuns !!
dia- Banat pe regatele
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
taxele returnate de primarul targsorului au fost puse abuziv in urma preluarii primariei prin razvratire, din acest motiv sunt returnate platitorilor.
ce vrei tu nu mi se pare a fi corect, sa ai posibilitatea returnarii taxelor doar anumitor persoane, atrage discriminare in politica de conducere a primariei. practic tu iti doresti sa snagovenii sa vanda la pretul dorit de tine, dar iti doresti si liberalizare, e un nonsens, stii si tu asta. daca vrei o piata libera prima oara trebuie sa o lasi sa functioneze dupa regulile cererii si ofertei nu una in care autoritatea publica sa isi bage coada.
dia, din pacate nu poti controla decat primaria, nu si locuitorii snagovului, s-asa pe cale de disparitie.
ce vrei tu nu mi se pare a fi corect, sa ai posibilitatea returnarii taxelor doar anumitor persoane, atrage discriminare in politica de conducere a primariei. practic tu iti doresti sa snagovenii sa vanda la pretul dorit de tine, dar iti doresti si liberalizare, e un nonsens, stii si tu asta. daca vrei o piata libera prima oara trebuie sa o lasi sa functioneze dupa regulile cererii si ofertei nu una in care autoritatea publica sa isi bage coada.
dia, din pacate nu poti controla decat primaria, nu si locuitorii snagovului, s-asa pe cale de disparitie.
HEADWORX- Consilier
Foaie de personaj
Zona Rp:
(60/100)
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
RK :: Principat de Valahia :: Principat de Valahia :: Snagov
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|