alegeri consiliu
+7
camarad
HEADWORX
Maddie20
Apasii
Cally
killercat
dia
11 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: alegeri consiliu
da eu am dat din greseala )
CobraKid- primar in devenire
Data de înscriere : 10/11/2008
Varsta : 30
Localizare : Targsor :-@
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
Observ ca multe persoane de pe aici sunt invidioase asa ca va rog sa-mi stergeti contul de pe acest forum.
Domnitza Dia diferenta de gandire intre dumneavopastra si restul personajelor din regate este foarte mare.
Sunteti inca un copil....
Domnitza Dia diferenta de gandire intre dumneavopastra si restul personajelor din regate este foarte mare.
Sunteti inca un copil....
sethesh- n00b
Data de înscriere : 11/11/2008
Foaie de personaj
Zona Rp:
(0/0)
sestesh ,mai bn ai povesti tu cum ai mancat carne pe banii comitatului,cum nu ai pierdut nici un leu,in timpul razboiului si cum altii care nu aveau onoarea de a fi in consiliu pierdeau bani...oricum voi posta eu dovezi la ce sustin akm ,daca nu cumva printr-un miracol se va desecretiza....
sunt inca un copil..dar nu uita! copii spun adevarul!
sunt inca un copil..dar nu uita! copii spun adevarul!
dia- Banat pe regatele
Data de înscriere : 05/11/2008
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
As dori si eu o replica daca se poate , din pct meu de vedere la postul de conte l-as propune pe domnul Apasii , de ce ? pentru ca mi se pare cel mai integru si corect dintre toti , multi au incercat sa il denigreze , sa il puna in oala cu altii care au facut lucruri nu tocmai demne , DAR mereu acei oameni care au incercat denigrarea lui au ramas doar cu incercarea.Sincer , cred ca lui i s-ar potrivi cel mai bine acest titlu , bineinteles ca asta daca timpul ii permite si doreste si dansul , oricum , apreciez omul ce se afla in spatele personajului Apasii .
Va spun ca nu il cunosc personal si nici nu am vorbit vreodata cu el, il stiu de pe forum si doar din ce scrie , modul lui de abordare a discutiilor denota tot ceea ce am spus mai sus.Multa bafta doresc tuturor.
Cu respect ,
Zdac
Va spun ca nu il cunosc personal si nici nu am vorbit vreodata cu el, il stiu de pe forum si doar din ce scrie , modul lui de abordare a discutiilor denota tot ceea ce am spus mai sus.Multa bafta doresc tuturor.
Cu respect ,
Zdac
zdac- n00b
Data de înscriere : 13/11/2008
Varsta : 43
Localizare : Snagov
Foaie de personaj
Zona Rp:
(30/100)
Sa iasa Apasi conte e ca si cum ar iesi Miron Cosma presedinte
Cally- Banat pe regatele